E oficial: Steaua are din această seară un nou antrenor! Nu e Mirel Rădoi

E oficial: Steaua are din această seară un nou antrenor! Nu e Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a fost numit în funcția de director sportiv al Stelei, după ce planurile lui Gigi Becali de a-și ”unge” finul ca antrenor principal au fost zădărnicite de faptul că acesta nu deține licența PRO.

Anunțul a fost făcut în această seară, pe site-ul oficial al clubului din Ghencea. Fostul căpitan al ”roș-albaștrilor” va fi ajutat de secunzii Nicolae Dică și Daniel Oprița, dar și de Massimo Pedrazzini, care va ocupa funcția de antrenor principal. Marius Popa va fi antrenor de portari la Steaua, iar Nikos Karydas și Ciprian Prună se vor ocupa de pregătirea fizică a jucătorilor.

Deși în organigrama anunțată pe site-ul oficial al clubului apare ca antrenor principal Massimo Pedrazzini, în realitate Mirel Rădoi va fi antrenor, iar italianul un fel de director tehnic. Șefii Stelei au recurs la această stratagemă pentru că FRF nu i-a permis lui Rădoi să preia postul de antrenor din cauza faptului că acesta nu deține licența PRO.

Vezi comunicatul oficial pe steauafc.com

Sursa foto: steauafc.com

10 iunie 2015

Un comentariu To “E oficial: Steaua are din această seară un nou antrenor! Nu e Mirel Rădoi”

  1. Sa fim serioshi ” Steaua sus rasare ” daca tot vine Craciunul avem nevoie si de o „Stea” in fine echipa paci si-a gasit in sfarsit un antrenor (antrenoarea) mahalagioca asha zisa doamna Prodan care antreneaza Steaua dupa combinatiile cu jucatori cum stie ea de cuviinta ca e mai bine pt jucatori pe care I-i impresariaza …,toti stim si cine urmeaza antrenor la Steaua ” Olaroiu” etc si povestea repetitiva care dureaza de 20 ani DD . Sincer de obicei scuzati zicala ” Unde scuipi …..numai lingi ! ” dar la Reghecampf ..e o modalitate de traiii .. exact ca politicieni nostril …. va doresc un an nou mai bun !! ..DDDDDD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca