E război total! „Şumudică e un prost!” vs. „Dică, sâsâitul? FCSB Mogoşoaia?”

E război total! „Şumudică e un prost!” vs. „Dică, sâsâitul? FCSB Mogoşoaia?”

Scandal monstru în Liga I! Protagonişti: Marius Şumudică şi Nicolae Dică. Totul a început de la o declaraţie a stelistului.

„Nimeni nu zice acum nimic despre situaţia lui Dican sau Pancu, dar în cazul lui Mirel toţi s-au găsit să vorbească”, a punctat Dică, luat rapid în colimator de Şumi: „Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia”.

A urmat o replică tăioasă a secundului de la Steaua: „Antrenorul Astrei mereu vorbeşte despre noi. Văd că a recunoscut că e prost, foarte bine face. Nu pot să stau de vorbă cu Şumudică, e diferenţă mare între noi. El nu are niciun trofeu”.

Astăzi, Şumudică a continuat „circul”. „Dică părea stingher când m-a făcut prost. Parcă îi era frică să rostească. Trebuie să ai zâmbetul pe buze, să ai şarm când o faci, domnule Dică! Am văzut că domnul Dică m-a făcut prost, că sunt un prost. Eu nu vreau să îi răspund, nici nu ştiu ce rang poartă. Dacă o echipă mare cum a fost, deşi acum e mică, e FCSB, apare cu al treilea antrenor, pentru mine spune tot. Nici nu ştiu care sunt ierarhiile acolo. Unu’ săracu’ stă în costum îmbrăcat frumos pe bancă, altu’ într-un puloveraş mai stilat care stă tot acolo şi îl împinge pe al treilea care să vorbească, să mai spună ceva. Nu mă supăr pe el, dar o să trimit şi eu preparatorul fizic data viitoare ca să aibă un dialog cu Dică. Săracu’ părea stingher, parcă era foarte agitat, şi la declaraţii era cam greu că e mai sâsâit aşa, dar nu e nicio problemă. Nu mai pronunţaţi Steaua, că nu mai există Steaua. Şi nouă ni se zice Astra Giurgiu, nu mai suntem Astra Ploieşti. Eu promit solemn că nu o să le mai pronunţ numele, nu o să mai vorbesc absolut nimic la adresa acestui club şi nici domnului breloc Dică nu o să îi mai zic nimic… Nici nu ştiu cum să le spun, FCSB Domneşti, FCSB Mogoşoaia?”, a declarat antrenorul Astrei la Prosport LIVE.

28 septembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca