E război total! Zeci de mii de fani ai Stelei sunt aşteptaţi la un miting împotriva lui Becali: „Să fie Bucureştiul roş-albastru!”

E război total! Zeci de mii de fani ai Stelei sunt aşteptaţi la un miting împotriva lui Becali: „Să fie Bucureştiul roş-albastru!”

Pe 24 octombrie, de la ora 14.00, la stadionul Steaua, va avea loc un miting de amploare, la care sunt aşteptaţi fani ai Stelei din toată din România.

Fostul lider al galeriei din Ghencea, Jean Pavel, îi îndeamnă pe oameni să lupte împotriva lui Gigi Becali. Într-un mesaj manifest postat pe o reţea de socializare, Pavel îi cheamă pe toţi fanii la protest.

„Mă voi implica în salvarea spiritului stelist! Ştiţi ce a însemnat Armata Ultra, am fost cei mai tari din ţară timp de două decenii. Ce a mai rămas acum? Nimic, stadionul gol, doar rudele jucătorilor şi acoliţii creditorului-profitor (C-P). Sub stăpânirea Războinicului Întunericului s-au făcut ‘mari performanţe’, cu care C-P se laudă permanent. Au făcut 10 puncte din 72 posibile, în patru ediţii de Champions League! CFR Cluj a făcut 10 din 18 într-o singură ediţie! Banii au mers mereu la creditor, nu la echipă. A distrus tot, prin minciunile şi intervenţiile sale caraghioase. Acesta e doar începutul! Fac apel în ultimul ceas să vă treziţi, să vă luaţi înapoi ce vă este vouă cel mai drag pe lume, Steaua Bucureşti! Echipa noastră! Misiunea va fi grea, îl contestăm pe creditor! Vom atenţiona şi Armata, fără violenţă, fără provocări. Bucureştiul trebuie să devină roş-albastru!”, se arată în mesajul lui Pavel.

24 septembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca