EXCLUSIV Antrenor surpriză pe banca Viitorului! „O să am grijă să fie totul aşa cum a lăsat Hagi”

EXCLUSIV Antrenor surpriză pe banca Viitorului! „O să am grijă să fie totul aşa cum a lăsat Hagi”

Gică Hagi va pleca de la Viitorul la finalul sezonului. „Regele” a bătut palma cu Rubin Kazan, ocupanta locului nouă în prima ligă din Rusia. 

Mai în glumă, mai în serios, Adrian Mutu s-a autopropus la cârma Viitorului. Deşi a primit oferte tentante de la Astra şi din alte campionate, „Briliantul” pare interesat mai degrabă să îmbrăţişeze cariera de antrenor decât cea de jucător.

„Am primit câteva oferte, chiar şi din Australia, dar voi vedea la finalul campionatului ce voi decide. Trebuie să mă gândesc dacă vreau să încep cariera de antrenor sau dacă voi mai continua ca jucător. În momentul de faţă, mă fascinează mai mult cariera de antrenor, dar dacă voi avea oferte tentante, niciodată nu se ştie. Dacă Hagi se duce la Rubin şi eu nu mai stau la Târgu Mureş, să mă lase pe mine să antrenez Viitorul. Fiind finul lui, o să am grijă să fie totul aşa cum a lăsat”, a dezvăluit Mutu la emisiunea Fotbal Look.

„Viitorul e o echipă foarte bună, când am jucat cu ei ne-au pasat de nu mai ştiam de noi. La anul, vor pune mari probleme în lupta la titlu. I-a antrenat foarte bine Hagi, nu ştiu ce le-a spus, ce le-a făcut, dar sunt o echipă extraordinară. Normal că mi-ar surâde o colaborare cu Hagi. El să fie manager, iar eu antrenor la Viitorul. Ar fi ceva extraordinar. Gică a fost idolul meu în copilărie şi, probabil, al tuturor copiilor din generaţia mea. A investit foarte mult în fotbal, i-a luat de mici pe acei puşti, majoritatea sunt crescuţi acolo, i-a dus în play-off. Joacă de la egal la egal cu toate echipele, trebuie apreciat Gică Hagi pentru acest lucru. Şi-a investit banii pentru care şi-a rupt picioarele pe vremea când juca fotbal, a riscat foarte mult, iar acum îi reuşeşte treaba”, a adăugat „Briliantul”.

Se visează antrenorul Fiorentinei şi al naţionalei României

Marele vis al lui Adi Mutu e să antreneze Fiorentina. Fotbalistul se vede şi în postura de selecţioner al României. „Sunt conştient că mă aflu pe final de carieră, sunt liniştit şi împăcat cu această idee. Mi-aş dori să antrenez Fiorentina şi, bineînţeles, să fiu selecţionerul echipei naţionale a României. Abia aştept să mi se spună „Mister”, să fiu antrenorul numărul unu la o echipă. Mi-am luat notiţe de la toţi tehnicienii cu care am lucrat. Cel mai mult îmi place Prandelli, e un antrenor foarte bun, am învăţat multe de la el. Îi place să se apere bine şi să joace pe contraatac. Şi filosofia mea se bazează pe jocul ofensiv”, a precizat Mutu.

21 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca