EXCLUSIV Împăcare istorică! Mesajul halucinant al lui Şumudică pentru Nicolae Dică!

EXCLUSIV Împăcare istorică! Mesajul halucinant al lui Şumudică pentru Nicolae Dică!

Marius Şumudică şi-a cerut scuze după scandalul care a durat mai multe zile cu antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dică.

După un schimb dur de replici între cei doi, prin intermediul televiziunilor, Şumi a considerat că a venit momentul să îngroape securea războiului. În direct la Look TV, în timpul emisiunii Fotbal Look, antrenorul Astrei şi-a pus cenuşă în cap pentru întregul scandal mediatic.

„Vreau să îmi cer scuze pentru modul în care m-am comportat în dialogul avut cu Dică, nu e normal. Sunt un antrenor efervescent şi, în anumite momente, nu dau dovadă de un echilibru aparte şi îmi cer scuze, în primul rând, ca profesionist faţă de el. Consider că nu ar trebui să ajungem la astfel de discursuri. Să nu se înţeleagă că fac pasul înapoi. Eu când o să fiu atacat, o să răspund, dar mi-a părut rău de modul cum i-am răspuns lui Dică şi îmi cer scuze faţă de el. I-am spus că el pune copete, şi eu am început ca secund, am şi eu secunzi şi nu a fost normală reacţia mea. Acum sunt mai liniştit, mai echilibrat şi vreau să-mi cer scuze. Îi doresc lui Dică să ajungă mai bun şi să facă mai multe ca mine ca antrenor”, a declarat Şumudică.

29 septembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca