Ultima oră
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”

EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”

Dinamo Publicat pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21573012/1/dinamo-bucuresti-fc-voluntari-play-out-superliga-superbet-26-04-2024.jpg

Dinamo a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Superligii.

„Câinii” a rămas pe loc direct retrogradabil după egalul cu ilfovenii, iar situaţia lor nu arată deloc bine în acest moment, cu doar 2 meciuri rămase în play-out.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Răzvan Pleşca a taxat faptul că Dinamo a primit golul egalizator la doar 2 minute de la deschiderea scorului. Fostul portar a scos în evidenţă relaxarea cu care s-a apărat formaţia bucureşteană, lucru pe care îl consideră „inacceptabil”.

„Dacă retrogradează e pe mâna lor, e păcat de suporteri. E inacceptabil, dacă vorbim de fotbal profesionist, să dai gol şi să iei gol peste un minut, în acest moment atât de important al sezonului.

Se ştie că după ce echipa ta marchează, următoarele cinci minute sunt foarte importante, pentru că trebuie să le tai din elan oaspeţilor şi să elimini relaxarea. Aici e o relaxare, să îţi dea Cascini gol cu capul...

După ce dai gol, într-un moment aşa de important al sezonului, să iei gol după un minut, recuperai mingea, o dădeai în tribună, făceai ceva”, a declarat Răzvan Pleşca, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele