Fanii Stelei vor fi în delir! Idolul tribunelor: „Vreau să revin”

Fanii Stelei vor fi în delir! Idolul tribunelor: „Vreau să revin”

Claudiu Keșeru este unul dintre fotbaliștii vizați să revină sub formă de împrumut la Steaua. Din Qatar, atacantul a anunțat că-și dorește acest lucru, deși a vorbit despre luxul de care are parte acolo.

Claudiu Keșeru a fost unul dintre cei mai prolifici atacanți pe care i-a avut Steaua în ultimii ani. Golurile sale au fost decisive și fotbalistul le-a intrat repede la suflet fanilor campioanei. Gigi Becali și-ar dori ca acesta să revină, iar fotbalistul a răspuns că-și dorește acest lucru și a lăsat să se înțeleagă că este chiar posibil.

„M-a sunat cineva să-mi spună că şi-ar dori să vin înapoi la Steaua. Am răspuns că nu se pune problema să nu-mi doresc, dacă e posibil. Mi-aş dori să mă întorc, dar din păcate nu tot timpul obţinem ceea ce vrem. Viaţa din Qatar e total diferită faţă de cea din România. Acolo totul e exagerat şi dus la extrem, clădirile sunt luxoase peste tot, maşinile de lux trec aşa cum trec pe la noi Daciile. Mă uitam şi mă întrebam de ce mi se întâmplă mie toate astea. Acum zece ani era un hotel, deşert şi apă, iar acum sunt sute de clădiri. Sfidează logica, fac tot ce e ieşit din comun”, a declarat Keșeru, conform Pro TV.

27 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca