FC Botoşani – CS U Craiova 2-1. Moldovenii scapă de grijile retrogradării!

FC Botoşani – CS U Craiova 2-1. Moldovenii scapă de grijile retrogradării!

FC Botoşani a scăpat de grijile retrogradării, graţie succesului repurtat în faţa Craiovei, scor 2-1. Oltenii au ratat şansa de a trece pe primul loc în play-out.

Pe o vreme capricioassă, gazdele au deschis scorul în minutul 18, prin Fulop, care a punctat după o deviere norocoasă a lui Bordeianu, dublată de o gafă colectivă a apărării oaspeţilor. Ivanovici putea majora avantajul pentru moldoveni, însă mingea expediată de acesta s-a scurs alături (’28).

Oltenii au răspuns prin Nuno Rocha, care nu l-a putut învinge pe Iliev în situaţie de unu la unu (’35). Zlatinski a ratat şi el şansa egalării, după ce a şutat milimetric alături, din interiorul careului (’36). Ultima ocazie a primei părţi i-a aparţinut lui Cabrera, al cărui şut a fost deviat în corner de un fundaş al Craiovei (’40).

Moldovenii au început în forţă şi actul secund. Muşat şi Fulop au creat panică în careul oaspeţilor, care cu greu au îndepărtat pericolul (’53). A venit rândul oltenilor să rateze. Zlatinski a tras la o palmă de poarta gazdelor, de la 17 metri (’56).

S-a jucat pe contre. Ivanovici a fost din nou aproape de gol, însă Popescu a intervenit excelent (’57). Goalkeeper-ul craiovenilor a trebuit însă să se declare învins la execuţia lui Cabrera, care a finalizat un contraatac-şcoală al echipei sale (’61).

Oltenii au redus din handicap pe finalul meciului, prin Popov, şi sperau la o revenire spectaculoasă (’86). Nuno Rocha a avut golul egalizator în bocanc, în prelungiri, dar a ratat complet execuţia dintr-o poziţie ideală (’90+3). Scor final: 2-1!

16 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca