FC Botoşani – FC Voluntari 2 – 2. Gazdele au obţinut un punct norocos!

FC Botoşani – FC Voluntari 2 – 2. Gazdele au obţinut un punct norocos!

FC Voluntari a fost foarte aproape să producă surpriza pe terenul Botoşaniului, echipă care a reuşit golul egalizator pe final de meci, după o eroare mare a defensivei oaspete.

Gazdele au început bine partida şi au deschis scorul în minutul 10, prin Hadnagy, care a profitat de o apărare visătoare a echipei adverse. La reluare, oaspeţii au solicitat un penalty după un duel între Cucu şi Bălan, dar arbitrul Marcel Bîrsan a considerat că faultul s-a aprodus în afara careului, dictând astfel lovitură liberă pentru ilfoveni (’18). Reluările TV arată însă că infracţiunea a avut loc în interiorul careului!

Voluntariul a reuşit, totuşi, egalarea, în minutul 26. Kone l-a învins pe Iliev cu un şut superb de la 35 de metri. Elevii lui Gigi Mulţescu şi-au majorat diferenţa pe tabelă în startul actului secund. Spahija a punctat pentru 1-2 din doar câţiva metri, după o greşeală a defensivei adverse (’52). Rădoi a fost şi el aproape de gol, dar a reluat cu capul în bară, după un corner (’83).

Cum ocaziile se răzbună, Botoşaniul a reuşit egalarea după numai un minut de la ratarea lui Rădoi. Ivanovici a finalizat în poarta goală o centrare a lui Dimitrov (’84). Gazdele puteau pleca cu cele trei puncte, dar reuşita lui Acsinte a fost anulată pentru un henţ comis în careu de căpitanul formaţiei pregătite de Cristi Pustai (’90+1). Scor final: 2-2!

23 noiembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca