FCSB putea avea o altă denumire: „Am vrut să pun Soare, dar au spus că e tot stea”

FCSB putea avea o altă denumire: „Am vrut să pun Soare, dar au spus că e tot stea”

Gigi Becali a fost nevoit să schimbe numele echipei în FCSB, ca urmare a procesului pierdut în faţa Armatei. Latifundiarul a vrut să pună o altă denumire, însă nu a fost lăsat.

„Am vrut să-i spun echipei Soare, dar au spus că Soarele e tot stea. Să pună judecătoarea cum vrea ea”, a răbufnit Becali la Sport.ro.

Patronul „roş-albaştrilor” e convins că va câştiga, până la urmă, disputa cu Armata. Becali susţine că a găsit o lege care le interzice celor de la CSA să-şi facă echipă de fotbal şi ameninţă cu noi procese.

„Acum am aflat că în 1992 a fost dată o lege că nu se pot face echipe departamentale. Ei nu pot face fotbal profesionist. Ce prejudiciu am adus eu, dacă ei nu pot face fotbal profesionist? O să încep eu războiul, o să cer eu prejudicu, o să atac la Curtea de Conturi, că nu pot face fotbal profesionist şi de ce cheltuie bani de la buget. Ei nu pot fi membri ai Ligii, nu pot juca în Liga 1. Nici măcar în Liga a doua nu pot intra”, a precizat Gigi.

„Asta e Steaua, au demostrat-o suporterii la meciul cu Dinamo. Vorbim de notorietate în mintea suporterilor”, a subliniat Becali.

3 aprilie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca