Finală incredibilă pentru Halep! Se naşte o nouă stea în tenisul feminin!

Finală incredibilă pentru Halep! Se naşte o nouă stea în tenisul feminin!

Simona Halep privea încrezătoare finala de la Toronto, deşi o avea adversară pe Belinda Bencic, cea care este văzută de mulţi specialişti următoarea Martina Hingis.

Serena Williams a simţit forţa puştoaicei de 18 ani pe propria piele, atunci când a fost eliminată în semifinală.

Meciul dintre Halep şi Bencic a fost extrem de disputat, cu multe break-uri consecutive, fiind nevoie de tiebreak în primul set pentru a se desemna o câştigătoare. Bencic s-a impus, deşi românii din tribune au creat o atmosferă de senzaţie!

Simona Halep a cerut de mai multe ori intervenţia medicului, acuzând o accidentare. Setul secund a părut să fie la discreţia Belindei Bencic, care a profitat de problemele de sănătate ale Simonei Halep şi conducea cu 4-2! Cu un ultim efort, românca a egalat la 5 şi ultimele game-uri au fost de vis pentru spectatori! Halep a reuşit să trimită meciul în setul decisiv, după 7-6!

Finalul a fost halucinant, Bencic reuşind să se impună după ce Halep a abandonat la 3-0 pentru jucătoarea din Elveţia! Românca a părut un boxer care aruncă prosopul în momentul în care urmează să fie făcut KO!

Simona Halep va avea cu siguranţă ocazia să se revanşeze pentru această înfrângere în faţa jucătoarei de tenis a momentului, Belinda Bencic! Între româncă şi tenismena din Elveţia se anunţă o luptă incendiară în următorii ani pentru locul 1 WTA!

16 august 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca