Fiul președintelui FR de Scrimă se zbate între viață și moarte! În ce stare se află ceilalți membri ai trupei Goodbye to Gravity

Fiul președintelui FR de Scrimă se zbate între viață și moarte! În ce stare se află ceilalți membri ai trupei Goodbye to Gravity

Alex Pascu, basistul și liderul trupei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seara în clubul Colectiv, a fost operat la Spitalul Floreasca. Cântărețul este fiul Anei Pascu, președintele de onoare al Federației Române de Scrimă.

”Sunt la spital. Fiul meu este intubat. Nu putem sune nimic despre starea lui. Am vorbit cu el înainte de concert, era foarte entuziasmat că își prezintă noul album. Eu nu eram de acord cu ce făcea el, dar tatăl lui a insistat. E unicul meu copil! Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Ne-a rămas doar să ne rugăm pentru el!”, a declarat mama artistului pentru sportnews.ro.

Vlad Ţelea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, nu a reuşit, însă, să scape cu viaţă din carnagiul care a avut loc în clubul unde susţinea un concert. După ce a fost resuscitat de echipele de medici, iar apoi transportat la spital, Ţelea a pierdut lupta cu moartea.

Andrei Găluț, solistul trupei, se află în comă, în timp ce Mihai Alexandru (chitară) și Bogdan Enache (tobe) sunt răniți și se află la spital.

31 octombrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca