Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă
”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV ”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV
Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa” Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”
Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru
Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma

Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21573079/1/jo.png

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris au primit, vineri, flacăra olimpică, în cadrul unei ceremonii la Atena, înaintea unei ştafete care se va încheia cu ceremonia de deschidere a JO, la 26 iulie, relatează Reuters.

Flacăra a ajuns la stadionul Panathenaic din centrul Atenei, locul unde s-au desfăşurat primele Jocuri Olimpice moderne în 1896, după o ştafetă de 11 zile prin Grecia şi după ce a fost aprinsă în Olympia antică săptămâna trecută.

Câteva mii de fani şi turişti s-au aflat în tribune, într-o după-amiază însorită, în timp ce şeful Paris 2024, Tony Estanguet, a primit torţa de la preşedintele Comitetului Olimpic Grec, Spyros Capralos.

El a purtat-o în afara stadionului, iar flacăra va fi păstrată într-un felinar peste noapte la Ambasada Franţei din capitala Greciei.

Va pleca sâmbătă la bordul navei cu trei catarge "Belem" spre portul francez Marsilia, unde va ajunge la 8 mai.

Se estimează că aproximativ 150.000 de spectatori vor asista la ceremonia din portul vechi din Marsilia, care va găzdui competiţiile olimpice de navigaţie.

Ultimul purtător al torţei în Marsilia va urca pe acoperişul stadionului Velodrome la 9 mai. Marsilia a fost fondată de coloniştii greci din Phocaea în jurul anului 600 î.Hr.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele