Ultima oră
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"

Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei

Fotbal Internațional Publicat pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21564728/1/sergej.jpg

Sergej Barbarez, fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a Bosniei, a fost numit, vineri, în funcţia de selecţioner, având ca obiectiv calificarea la Euro 2028.

Fostul atacant bosniac, care nu are experienţă anterioară de antrenor, a fost ales în primul rând pentru "personalitatea" sa, a explicat preşedintele Federaţiei bosniace de fotbal, Vico Zeljkovic, într-o conferinţă de presă. "Am considerat că armonia (pe care Barbarez o poate aduce la echipă), energia şi autoritatea sa (...) ar putea fi factori cruciali pentru a readuce echipa naţională pe calea succesului", a spus Zeljkovic.

Barbarez, în vârstă de 52 de ani, va semna un contract pe patru ani, având ca obiectiv principal calificarea la Euro 2028. El îi succede lui Savo Milosevic, care nu a reuşit să califice echipa la Euro 2024, după o înfrângere în semifinala de baraj cu Ucraina.

Barbarez, care a jucat 47 de meciuri pentru naţionala Bosniei între 1998 şi 2006 (marcând 17 goluri), a jucat cea mai mare parte a carierei sale în Bundesliga (330 de meciuri), terminând cel mai bun marcator în sezonul 2000/2001 cu Hamburg.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri