Fotbalul românesc intră în colaps: ”O echipă din Liga 1 se va desființa”

Fotbalul românesc intră în colaps: ”O echipă din Liga 1 se va desființa”

Fotbalul românesc a ajuns pe marginea prăpastiei din cauza problemelor financiare. Președintele celor de la CSMS Iași, Florin Prunea, a făcut un anunț trist.

Jumătate din cluburile din Liga 1 se află în insolvență, dar nici celelalte echipe nu sunt în afara pericolului. Falimentul amenință serios un club de primă mână din fotbalul românesc, este vestea proastă dată de Florin Prunea.

”Am auzit că o echipă se va desființa. Sper să nu fie adevărat. Așteptăm această zi, când este Comitetul Executiv al FRF, să vedem dacă lucrurile sunt adevărate”, a spus Prunea la Dolce Sport.

Fostul internațional a comentat și situația vicecampioanei ASA Târgu Mureș, care începe să aibă probleme financiare, după ce conturile clubului au fost blocate la cererea specială a DNA. ”Văd că ASA are probleme și este păcat de oamenii de acolo. A fost ceva incredibil anul trecut, dar așa se întâmplă când te întinzi prea mult. Pentru a face performanță, trebuie în primul rând să ai un club sănătos”, a mai comentat șeful celor de la CSMS Iași.

6 iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca