FOTO Keșeru, mesaj special pentru Steaua! Revine în Ghencea?

FOTO Keșeru, mesaj special pentru Steaua! Revine în Ghencea?

Claudiu Keșeru nu face un secret din faptul că își dorește să se întoarcă la Steaua și încearcă să-i convingă pe șefii clubului Al Gharafa să-l împrumute la echipa sa de suflet.

Fostul golgheter al campioanei ar putea reveni în Ghencea, mai ales că Al Gharafa tocmai l-a adus pe golgheterul lui Al Ahli Doha, Alain Dioko Kaluyituka, care a înscris de 25 de ori în sezonul trecut. Presa din Qatar scrie că acesta a acceptat să se transfere doar după ce i s-a garantat locul de titular. În acest caz, se pare că arabii vor prefera să-l împrumute pe Keșeru, iar Steaua a început deja negocierile pentru a realiza mutarea.

Până când va afla răspunsul la această solicitare, Keșeru se află în vacanță în Oradea natală. El a postat aseară pe un site socializare un mesaj special, însoțit de fotografia tricoului purtat la Steaua, la meciul câștigat cu Pandurii (6-0), când toate golurile au fost marcate chiar de el. ”Ce amintiri frumoase. Un moment magic, un tricou unic pus la loc de cinste in casa si in inima mea, al echipei de suflet ce capata o valoare nemarginita”, a scris fotbalistul.

22 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca