FOTO Stadionul pe care se va juca finala Supercupei României arată ca în filmele de groază! FRF n-a mișcat niciun deget să remedieze situația

FOTO Stadionul pe care se va juca finala Supercupei României arată ca în filmele de groază! FRF n-a mișcat niciun deget să remedieze situația

Federația Română de Fotbal a luat o decizie controversată și va organiza finala Supercupei, dintre Steaua și ASA Târgu Mureș, pe un stadion aproape complet distrus.

Șefii forului național o mai comit o dată, după ce au mutat final Cupei de la Cluj la București. De data aceasta, FRF a decis ca Supercupa să se dispute la Constanța și nu s-a mai răzgândit. Există însă și o mare problemă. Sportnews.ro a publicat o serie de imagini cu stadionul ”Farul” care arată înfiorător, ca după bombardamente. Gazonul este sub orice critică, iar tribunele arată mai degrabă ca un adăpost pentru oamenii străzii și nu ca un loc destinat unui meci de gală.

O bună parte dintre scaune lipsesc sau sunt rupte, toaletele sunt un focar de infecție, iar pereții stadionului sunt crăpați și stau să se prăbușească. Nici intrarea de la tribuna oficială nu arată mai bine. Locul este ocupat de grămezi de gunoaie, care te duc cu gândul la o arenă părăsită. Angajații stadionului s-au plâns că nici FRF și nici autoritățile locale nu au luat vreo măsură pentru a remedia situația.

Sursa foto: Sportnews.ro

22 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca