Ganea cel norocos! FC Voluntari, victorie muncită pe terenul Iaşiului

Ganea cel norocos! FC Voluntari, victorie muncită pe terenul Iaşiului

FC Voluntari a obţinut o victorie preţioasă pe terenul lui CSMS Iaşi, scor 1-0, la capătul unui meci dominat de gazde.

Oaspeţii au avut un început perfect de meci. Bălan a deschis scorul în minutul 10, după ce a reluat acrobatic în poartă din doar 4 metri! La faza golului, Grahovac s-a accidentat după contactul avut cu atacantul Voluntariului şi a fost înlocuit cu Caparco.

Conduşi pe tabelă, moldovenii au luat cu asalt poarta adversă. Bole a avut şansa egalării, însă nu l-a putut învinge pe Calancea (’21). La faza următoare, Golubovic a încercat o execuţie de mare atacant, dar reluarea sa cu călcâiul a fost respinsă de goalkeeper-ul ilfovenilor (’23). Calancea a intervenit excelent şi la şutul plasat al lui Vasile Gheorghe (’26).

Ieşenii nu au reuşit să înscrie nici de la punctul cu var. Golubovic a trimis peste, spre uimirea fanilor (’39). Vârful lui CSMS Iaşi a avut o şansă uriaşă şi în debutul actului secund, când şutul său a fost deviat puţin alături de un fundaş al oaspeţilor (’60). Onduku nu a putut nici el să introducă balonul în plasă, după o acţiune personală (’62). La reluare, Bălan a fost oprit neregulamentar din drumul spre poartă, după un fault imaginar văzut de centralul partidei la Mădălin Ciucă (’68).

Finalul de meci a fost la fel de animat. Gazdele au căutat cu disperare golul egalizator, dar Cristea (’90) nu a fost nici el mai norocos, trimiţând pe lângă dintr-o situaţie ideală. Mai mult, oaspeţii puteau înscrie pe contraatac, în prelungiri, dar Voduţ s-a pierdut cu firea în faţa fundaşilor adverşi (’90+2). Nu a contat însă! FC Voluntari a câştigat cu 1-0 şi a luat o gură mare de oxigen în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

18 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca