Ultima oră
Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”
”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze ”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”

George Galamaz a dezvăluit care e echipa sa de suflet: "M-au înjurat" | VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21568655/1/george-galamaz.png

George Galamaz a avut un CV impresionant în Superliga de-a lungul carierei sale. Fostul fundaş a trecut pe la echipe precum FCSB, Rapid, Dinamo, Petrolul sau Unirea Urziceni, iar cariera şi-a încheiat-o în urmă cu mai bine de un deceniu, la formaţia cipriotă Anorthosis Famagusta FC.

Aflat în studio-ul Prima Liga, George Galamaz a dezvăluit care este echipa s-a de suflet, dar şi modul în care a fost tratat la echipele la care a jucat de-a lungul timpului. Fostul apărător a avut şi un sfat pentru fotbaliştii din ziua de azi.

„Eu mi-am declarat susţinerea pentru o echipă în tinereţe şi am tras de ea. Pe oriunde m-am dus m-a înjurat lumea. Am ţinut de mic cu Rapid şi am declarat asta cum am ajuns acolo. M-am bucurat. După aceea m-am dus la Dinamo, m-au înjurat, m-au înjurat cei de la Rapid că am plecat. Pe urmă m-am dus la Steaua (n.r. FCSB) şi tot aşa.

E foarte greu să fie un jucător care să rămână la o echipă de la început până la sfârşit. Este foarte greu. Pentru că viaţa de profesionist te duce unde, poate nu că nu îţi doreşti, dar poate ţi-ai dori să rămâi la acea echipă, dar din diverse motive trebuie să pleci. Şi atunci, mai bine declaraţiile astea să le ţinem pentru noi, pentru familiile noastre şi prietenii noştri, nu să le declarăm tuturor, pentru că putem trage după ele.” , a declarat George Galamaz, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele