Gest interesant! Un fotbalist al Stelei susține comunitatea gay. Ce părere are Gigi Becali

Gest interesant! Un fotbalist al Stelei susține comunitatea gay. Ce părere are Gigi Becali

Curtea Supremă din SUA a luat ieri decizia ca prin Constituție, căsătoriile între persoanele de același sex nu mai pot fi interzise. Ca gest de susținere, stelistul Guilherme Sytia a postat pe Facebook o fotografie acoperită de culorile curcubeului, simbolul comunității gay.

Este fericire în rândurile comunităților gay. Statele Unite au legalizat în toate statele americane căsătoriile între persoanele de același sex, iar hotărârea a produs reacții din toate părțile. Guilherme de la Steaua chiar și-a schimbat poza de profil de pe site-ul de socialiare, motiv pentru care ar putea intra în dizgrațiile patronului.

null

Gigi Becali este un contestatar declarat al homosexualilor, despre care a spus în mai multe rânduri că nu au ce să caute într-o echipă de fotbal. Gestul brazilianului, deși pare doar unul de susținere, fără alte conotații, ar putea atrage din nou reacții negative din partea patronului.

„Eu aș da milioane de euro să-i terminăm pe toți homosexualii din țară. Eu am aceeași dragoste și pentru ei, și pentru ceilalți, dar lumea trebuie să înțeleagă că un homosexual nu poate juca într-o echipă de fotbal. Fac baie dezbrăcați, nu le mai arde lor să dea gol. Echipa aia nu va câștiga niciodată”, spunea Gigi Becali în urmă cu trei ani.

27 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca