Ultima oră
VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz
”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj ”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc
Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii” Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii”
Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului

Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21568393/1/436571022-1123647975343125-8106715730735528655-n.png

FC Voluntari o întâlneşte pe FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, într-un meci ce face parte din cadrul rundei cu numărul 6 din play-out. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Gigi Becali, sincer în privinţa situaţiei de la FCU Craiova

FCU Craiova traversează o perioadă extrem de complicată, având o singură victorie în ultime 14 etape disputate în campionat. Oltenii se află pe ultimul loc în Superliga şi au nevoie neapărat de victorie pentru a mai spera la evitarea retrogradării.

Gigi Becali a comentat situaţia grea prin care trece echipa patronată de Adrian Mititelu şi a dat o declaraţie în stilul caracteristic, spunând că doar divinitatea ştie ce se va întâmpla cu formaţia olteană la finalul sezonului.

„Doar Dumnezeu ştie ce se poate întâmpla. Că au dat golul ăla pe final (n.r. în meciul cu Dinamo), poate cine ştie. Toţi zic că se salvează, dar două tot trebuie să cadă (n.r. retrogradeze)”, a spus Gigi Becali, la Palat. 

Ultima confruntare dintre cele două combatante a avut loc în sferturile Cupei României, acolo unde FC Voluntari s-a impus în urma loviturilor de departajare. În sezonul regular au avut loc două întâlniri, ambele încheiate cu victoria oltenilor.

Gigi Becali, interesat de un jucător de la FCU Craiova

Deja cu gândul la cupele europene, Gigi Becali a anunţat că va cumpăra mai mulţi jucători pentru a-şi întări echipa.

Omul de afaceri vrea să întărească serios lotul la vară, pentru a forţa cupele europene.

Becali l-a remarcat pe William Baeten (27 de ani), jucător la FCU Craiova. Recent, de la olteni a mai fost curtat Juan Bauza, dar Adrian Mititelu a anunţat că nu îl lasă la FCSB.

„Voi face nişte eforturi financiare. Nu eforturi, că nu sunt milioane de euro, nu vreau să-i copiez pe alţii. Aduc 7-8 jucători în care cred eu. Unul şi azi, din ce-a jucat, îmi place mie. Nu de la Rapid, nu vinde Şucu. Azi au jucat două echipe, au făcut 1-1, mie îmi place unul de acolo.

Din ţară eu iau 3-4, din străinătate trebuie să îi studieze MM, Charalambous şi Pintilii. Mie îmi e lene, stau eu să mă uit la meciuri să aleg fotbalişti? Nu mai pot.

E unul care nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el. De ce nu se mai fac transferuri pe ruta FCU - FCSB? Aşa a zis Mititelu?"
, a declarat Becali, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri