Gigi Becali se teme! „Nu vreau să fac pușcărie!”

Gigi Becali se teme! „Nu vreau să fac pușcărie!”

Arena Națională stă închisă de trei luni de zile din cauza lipsei avizului ISU, dar poate fi folosită dacă organizatorul își asumă răspunderea.

Patronul Stelei nu vrea să riște, astfel că Steaua va rămâne departe de București o perioadă lungă de timp. „Steaua joacă pe Arenă doar dacă Argăseală își ia angajamentul. Eu, Becali, nu îmi iau angajamentul pe nimic, nu mai risc nimic. Dacă semnează Argăseală, eu dau comunicat că nu-mi asum răspunderea. Vine puțină apă la curent acolo, se curentează cineva și moare. Pușcărie Becali 10 ani! Nu vreau, bă! Pentru ce? Pentru fotbal? Să facă Argăseală pușcărie dacă vrea!”, a declarat finanțatorul Stelei la DigiSport.

Mult mai curajos este Helmuth Duckadam, președintele de imagine al campioanei. „Eroul de la Sevilla” ar accepta să-și asume răspunderea pentru ca Steaua să joace pe Arena Națională. „Semnez eu, nu e nicio problemă. Dacă nu s-a întâmplat nimic și au fost focuri de artificii și la finala Cupei României, și la Cupa Ligii”, a punctat fostul mare portar.

21 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca