Hagi e rege în Liga 1 Orange! Viitorul a răpus Craiova și pune presiune pe Steaua

Hagi e rege în Liga 1 Orange! Viitorul a răpus Craiova și pune presiune pe Steaua

Viitorul este noul lider al Ligii 1 Orange, după 2-0 cu CS U Craiova.

Chițu a deschis scorul cu un șut din 10 metri, după o pasă excelentă primită de la Nimely (‘5). Hodorogea a dublat avantajul gazdelor, după ce a împins mingea în poartă din trei metri, după un corner executat de Chițu (’36).

Craiova a început în forță repriza secundă și Ivan putea reduce din diferență, dar Rîmniceanu a respins cu un reflex de senzație șutul atacantului din interiorul careului (’48). Băluță a avut și el golul în bocanc, dar mingea șutată de jucătorul oaspeților, din centrul careului, s-a dus puțin pe lângă poartă (’76). Kay l-a pus și el la încercare pe Rîmniceanu, cu o lovitură de cap, dar portarul gazdelor a fost la post și de această dată (’78). Viitorul a avut o răbufnire de orgoliu pe final de partidă, dar Iancu a trimis pe lângă poartă din doar 10 metri (’85).

S-a terminat 2-0 pentru Viitorul și Hagi e „Regele” Ligii 1, cel puțin până la meciul dintre Steaua și Pandurii. Viitorul acumulează 36 de puncte, cu două mai mult decât Steaua și cu trei mai mult decât CS U Craiova.

Bătaie generală la finalul meciului

Imediat după meci, s-a iscat un scandal imens între cele două echipe. Vătăjelu a ținut să le strice bucuria elevilor lui Hagi, luându-se la harță cu un adversar. Hagi a intervenit și l-a împins pe fundașul craiovenilor, dar Rambe nu a stat nici el cu mâinile în sân. Atacantul l-a împins, la rândul lui, pe „Rege” și s-a luat la bătaie cu Rîmniceanu. Portarul Viitorului a fost cu greu oprit de colegii săi să nu se răfuiască cu adversarii. Arbitrul Radu Petrescu le-a acordat cartonașe roșii lui Rambe și lui Rîmniceanu.

„Mi-a băgat mâna în gât! Poate să te înjure oricine, peste o înjurătură mai treci, dar când pune mâna… La fizicul ăla, e luptător, dar fotbalist nu e. A vrut să ne bată pe toți. Când aducem specimene din astea în țară, e vina noastră. Au venit străinii în România să mă înjure! Măcar dacă ar veni străini de valoare. La mine acasă să fiu înjurat?! În tur a fost Madson, acum a venit ăsta! Sunt străini care au câte 10 kg în plus și numai fotbal nu joacă! Mă uitam între ei și a sărit la bătaie. Auzi ce mare era el! Să vină un jucător ca ăsta la mine să mă înjure, să mă bată! Mi se pare incredibil să aducem jucători străini, că sunt mai buni ca ai noștri. Să joace în Brazilia de unde vine (Rambe e din Insulele Capului Verde, n.red.), că nici nu știu de unde vine. A jucat nu știu câte meciuri și nu știu dacă a dat jumătate de șut pe poartă. Ce a făcut Rîmniceanu nu a fost bine”, a răbufnit Hagi.

3 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca