Haos la Dinamo! Negoiță și Dinu Gheorghe, la cuțite. Pleacă „Vamă”?

Haos la Dinamo! Negoiță și Dinu Gheorghe, la cuțite. Pleacă „Vamă”?

Reconstrucția lui Dinamo pare doar o utopie în ultimii ani. De fiecare dată când clubul a anunțat un nou proiect, acesta nu a fost respectat, din cauza lipsei de bani și a unui management sănătos. Iar situația continuă.

Dinamo a anunțat cu surle și trâmbițe un nou proiect „New, new, new Dinamo”. Ionuț Negoiță a făcut promisiuni că va readuce clubului gloria de altădată. Pentru asta l-a numit pe Dinu Gheorghe președinte, un om obișnuit cu performanța. Dar lucrurile nu merg deloc așa cum și-ar dori pătimașii fani ai „câinilor”. Patronul se zgârcește teribil la transferuri, iar acest lucru nu este pe placul oficialului.

Inițial, Negoiță a promis că va oferi salarii de 7-10.000 de euro fotbaliștilor care vor ajunge în Ștefan cel Mare, dar apoi s-a răzgândit și l-a anunțat pe „Vamă” că nu poate oferi mai mult de 3-4000. După o ceartă teribilă, Dinu Gheorghe s-a enervat și a părăsit cantonamentul de la Brașov. Conform unor informații apropiate „câinilor”, fostul președinte al Rapidului și al Astrei vrea să plece de la club, dezamăgit de atitudinea patronului, despre care crede că nu-și dorește performanța.

14 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca