Îi dă lovitura marii rivale. Dinamo negociază cu un portar dorit de Steaua

Îi dă lovitura marii rivale. Dinamo negociază cu un portar dorit de Steaua

Dinamo a început discuțiile cu Vytautas Cerniauskas. Mircea Rednic s-a implicat intens în negocierile cu lituanianul pe care-l dorește insistent. Și Steaua l-a vrut pe fostul goal-keeper al Vasluiului.

Dinamo încearcă să-și contureze un lot competitiv pentru sezonul viitor și construcția începe de la portar. După ce a eșuat în tentativa de a-l convinge pe Peterson Pecanha, Mircea Rednic a pus ochii pe Cerniauskas. Lituanianul în vârstă de 26 de ani a jucat la Korona Kielce în ultimul an și ar dori să continue la o echipă care are pretenții europene. Iar Dinamo nu este una de acest gen, având în vedere insolvența în care se află.

null

Gsp.ro scrie că Cerniauskas cere 10.000 de euro, un contract pe care Ionuț Negoiță nu-l poate onora în principiu, deoarece a stabilit un plafon salarial de 5.000 de euro lunar, dar ar face o excepție în acest caz, considerând că portarul poate deveni un produs bun de export. Conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, lituanianul este cotat la 500.000 de euro.

14 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca