Încă un transfer de senzație la Târgu Mureș! Dan Petrescu vrea să detroneze Steaua și construiește un nou Urziceni

Încă un transfer de senzație la Târgu Mureș! Dan Petrescu vrea să detroneze Steaua și construiește un nou Urziceni

Dan Petrescu a transferat o echipă întreagă la ASA Târgu Mureș. Până acum, ”Super Dan” a adus nu mai puțin de 11 jucători noi, însă nu se oprește aici și mai pregătește cel puțin două achiziții.

ASA Târgu Mureș se transformă încet, după modelul brevetat chiar de Dan Petrescu la Unirea Urziceni, mica echipă pe care a construit-o în trecut de la zero și a dus-o până în grupele UEFA Champions League. ”Bursucul” a adus într-o lună 11 jucători și continuă să facă transferuri.

”Dan Petrescu nu se lasă, va mai aduce măcar doi jucători. Și nu e vorba despre jucători de duzină, aduși ca să iasă la număr. Are ambiție și va construi o nouă echipă de la zero, așa cum a făcut la Urziceni. Știe un singur lucru, vrea performanță. Și chiar dacă în sufletul său iubește Steaua, e un profesionist desăvârșit și vrea să fie pe primul loc și să detroneze Steaua”, a dezvăluit unul dintre oficialii grupării ardelene.

Până acum au venit Pablo Brandan, Dacian Varga, Cosmin Frăsinescu, Pawel Golanski, Vasile Maftei, Dan Bucșa, Ruben Fernandes, Bănel Nicoliță, Romario Kortzog, Pedro Louis și David Torres, iar alți doi jucători negociază cu vicecampioana României și sunt așteptați zilele următoare.

1 iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca