Încep problemele? Primul jucător care vociferează la adresa lui Rădoi: „Să-mi spună bărbătește în față”

Încep problemele? Primul jucător care vociferează la adresa lui Rădoi: „Să-mi spună bărbătește în față”

Mirel Rădoi nu va avea o misiune ușoară la Steaua. Lipsit de experiență, fostul idol din Ghencea va trebui să arate o personalitate foarte puternică pentru a ține în frâu vestiarul. Gabi Matei i-a transmis deja să-i spună în față ce planuri are visavi de el.

Mirel Rădoi s-a remarcat ca fotbalist prin personalitatea extrem de puternică, dar munca de antrenor nu se anunță foarte ușoară pentru el. La cei 34 de ani ai săi, va avea de gestionat o echipă cu fotbaliști importanți, care mereu vor dori să-și impună punctul de vedere.

Chiar dacă a jucat sporadic la Steaua din 2011 de când a fost transferat, Gabi Matei i-a lansat un apel noului său antrenor, prin intermediul fanatik.ro. Fotbalistul, deocamdată accidentat, i-a transmis că dorește o discuție în particular cu tehnicianul, pentru a-și lămuri situația, mai ales după ce pe postul său a fost adus Alcenat de la Petrolul.

„Sunt la Bucureşti, accidentat. Puteţi să-l sunaţi pe medicul Flavian Arămitu pentru a vă da mai multe detalii despre starea mea de sănătate. Urmez un program special de recuperare şi nu ştiu dacă voi merge cu echipa în cel de-al doilea cantonament de vară din Austria. Oricum, vreau neapărat să am o discuţie directă cu Mirel Rădoi, să-mi spună bărbăteşte în faţă care sunt planurile lui cu mine, mai ales că a fost transferat şi Alcenat”, a declarat jucătorul, pentru sursa citată.

14 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca