Incredibil! Pică transferul lui Tade la Steaua. „Nu avem bani pentru el”

Incredibil! Pică transferul lui Tade la Steaua. „Nu avem bani pentru el”

Lovitură de teatru! Gregory Tade nu va mai ajunge, cel mai probabil, la Steaua. Valeriu Argăseală a declarat că Steaua nu poate satisface pretențiile celor de la CFR Cluj.

Iuliu Mureșan a anunțat că Gregory Tade este foarte aproape de un transfer la Steaua, dar președintele campioanei îl contrazice. Valeriu Argăseală a dezvăluit că pretențiile financiare ale clujenilor sunt prea mari și doar un club din străinătate își poate permite să achite atâția bani pentru el.

„Este un jucător bun, dar nu îl vom aduce pe el. Am avut discuţii pentru transferul lui Tade, dar nu putem satisface pretenţiile celor de la CFR, nu avem noi atâția bani. În România nu se pot satisface asemenea pretenții. Doar un club din străinătate are bani pentru transferul lui Tade”, a spus Argăseală la Dolce Sport.

29 iunie 2015

2 comentarii la acest articol To “Incredibil! Pică transferul lui Tade la Steaua. „Nu avem bani pentru el””

  1. Jiji vrea sa vanda jucatori cu milioane si sa cumpere pe bani marunti. Daca tot schimba LPF-ul si FRF-ul regulamentele in favoarea FCSB nu mai este mult pana vor obliga cluburile sa le dea lor jucatori de gratis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca