Interzis cardiacilor! Meci nebun la US Open pentru Simona Halep!

Interzis cardiacilor! Meci nebun la US Open pentru Simona Halep!

Meci de infarct la US Open, între Sabine Lisicki şi Simona Halep! A fost nevoie de trei seturi pentru o victorie de vis obţinută de tenismena din România.

Simona Halep a început prost meciul, Sabine Lisicki reuşind break-ul în debut. La 2-0 pentru nemţoaică, „Halepeno” a revenit în forţă şi a urmat un prim set presărat de greşeli de ambele părţi.

S-a intrat în tie-break, câştigat cu greu de Lisicki, scor 8-6. Românca a acuzat de mai multe ori probleme de sănătate la piciorul stâng.

Setul secund a fost cu adevărat incredibil, fiind jucat sub semnul rebreak-ului. Ambele jucătoare au părut incapabile de a-şi câştiga serviciul, spre disperarea fanilor aflaţi în tribune. Halep a câştigat, cu mari emoţii, cu 7-5.

În setul decisiv, problemele de sănătate nu i-au dat pace românacei, însă numărul doi mondial a strâns din dinţi şi a continuat asaltul spre sferturile de finală de la US Open. După o luptă la sacrificiu care a durat mai bine de două ore, românca a triumfat cu 6-2 şi o va întâlni pe Azarenka în următorul meci.

7 septembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca