Keșeru, înapoi la Steaua! „Negociez chiar acum”

Keșeru, înapoi la Steaua! „Negociez chiar acum”

Claudiu Keșeru s-a înțeles cu Gigi Becali pentru revenirea la Steaua. Atacantul urmează să negocieze cu arabii, pentru ca aceștia să-l lase înapoi în România. Totul se va decide în această săptămână.

Gigi Becali a considerat că tot Keșeru este soluția ideală pentru postul de atacant. Fotbalistul lui Al Gharafa va merge în această săptămână în Qatar pentru a le cere șeicilor să-l lase la Steaua. În acest moment, singurul incovenient pare a fi salariul extrem de mare al jucătorului, iar pentru a-l readuce, cel mai probabil Steaua va trebui să renunțe la o sumă importantă din cele 2,3 milioane de euro pe care arabii îi datorează. Niciun ban nu au virat aceștia deocamdată în conturile clubului.

„Mi-aș dori să vin înapoi la Steaua, nu se pune problema să nu-mi doresc. Eu mai am însă doi ani de contract în Qatar, sunt chestii administrative de acum. Eu mi-aș dori să mă întorc, dar, din păcate, nu mereu obținem ce vrem! Cele două cluburi trebuie să înceapă negocierile și vom vedea dacă se întâmplă ceva”, a declarat Keșeru, conform gsp.ro.

30 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca