Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Kyros Vassaras a fost delegat la un meci din Liga Campionilor. Marian Barbu, ales să conducă un duel din Conference League

Champions League Publicat pe 21 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21290741/1/frfro-2.jpg

În această săptămână vor avea loc meciurile din prima manşă a play-off-ului competiţiilor continentale, la care au fost delegaţi şi arbitri, şi oficiali din România, informează frf.ro.

Marian Barbu va conduce la centru meciul din UEFA Conference League dintre Tobyl FK (Kazahstan) şi FC Viktoria Plzen (Cehia), el fiind ajutat la cele două linii de către arbitrii-asistenţi Mihai Marica şi Imre-Laszlo Bucsi. Cel de-al patrulea oficial va fi Sebastian Colţescu, observator pentru arbitri a fost desemnat Jouni Hyytia (Finlanda), iar delegat de joc din partea forului continental va fi Targo Kaldoja (Estonia).

Meciul dintre Tobyl FK (Kazahstan) şi FC Viktoria Plzen (Cehia) va avea loc joi, 24 august, de la ora 17:00, la Kostanay, pe arena Qostanai Ortalyq.

În aceeaşi competiţie, UEFA a desemnat alţi doi oficiali din România. Astfel, Camelia Nicolae va fi delegat de joc la meciul FK Zalgiris Vilnius (Lituania) – Ferencvaros TC (Ungaria), care va avea ca oră de start 20:00, pe stadionul LFF din Vilnius, iar Victor Radu va îndeplini acelaşi rol la jocul dintre Maccabi Tel Aviv (Israel) şi NK Celje (Slovenia), care se va disputa de la ora 20:00, la Tel Aviv, pe Itztadion Bloomfield.

Tot ca delegat de joc a fost desemnat şi Aurel Ionescu, la meciul dintre PFK Ludogorets 1945 Razgrad (Bulgaria) şi AFC Ajax Amsterdam (Olanda), care se va juca în Europa League, joi, 24 august, la Razgrad, pe Huvepharma Arena.

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, va superviza brigada de arbitri care va oficia la partida din Champions League, dintre RKS Rakow Czestochowa (Polonia) şi FC Copenhaga (Danemarca), care va avea loc marţi, 22 august, la Sosnowiec, pe arena din ArcelorMittal Park.

Tot ca observator pentru arbitri a fost desemnat şi Augustus Constantin la meciul din Conference League, dintre PFK Levski Sofia (Bulgaria) şi Eintracht Frankfurt (Germania), care se va juca pe Stadionul Naţional Vasil Levski din capitala Bulgariei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri