L-au ratat pe Felgueiras, dar vor să transfere doi super jucători! Ce tunuri pregăteşte Steaua

L-au ratat pe Felgueiras, dar vor să transfere doi super jucători! Ce tunuri pregăteşte Steaua

Steaua l-a ratat din nou pe Mario Felgueiras. Rămas liber de contract după despărţirea de turcii de la Konyaspor, goalkeeper-ul de 29 de ani a decis să se întoarcă în Portugalia.

Deşi a primit o ofertă de la Steaua, fostul portar al CFR-ului a preferat să meargă la Pacos de Ferreira. Felgueiras a semnat pe un an și jumătate cu ocupanta locului 5 în campionatul Portugaliei.

Chiar dacă l-a ratat pe Felgueiras, Steaua speră să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor odată cu aducerea lui Emmanuel Eboue, fostul jucător al lui Arsenal Londra. Ivorianul de 32 de ani este liber de contract, după ce şi-a reziliat angajamentul cu Galatasaray. Campioana României vrea să-l transfere şi pe Siake Tiene, un fundaş stânga de 33 de ani, care s-a despărţit de Montpellier.

„Da, Steaua este interesată de Emmanuel Eboue şi Tiene. Multe cluburi sunt interesate de ei. Sunt jucători liberi de contract, fotbalişti internaţionali. Discutăm cu mai multe echipe în acest moment. M-au sunat multe cluburi, căutăm cea mai bună variantă”, a declarat Basile Besnard, impresarul lui Eboue, pentru ProSport.

SONDAJ: Are Steaua nevoie de Eboue?

1 februarie 2016

2 comentarii la acest articol To “L-au ratat pe Felgueiras, dar vor să transfere doi super jucători! Ce tunuri pregăteşte Steaua”

  1. Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer,! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email: gigiapetrei@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca