„Locomotiva” din Gruia este de neoprit! O nouă victorie pentru CFR Cluj

„Locomotiva” din Gruia este de neoprit! O nouă victorie pentru CFR Cluj

CFR a învins, fără probleme, pe FC Voluntari, scor 2-0. Petrucci (’41) şi Păun (’57) au risipit orice emoţie în Gruia în meciul cu ilfovenii.

Lopes putea deschide scorul încă din debutul partidei, însă şutul acestuia de la 30 de metri a lovit bara transversală a porţii apărate de Balauru.

Defensiva oaspeţilor a cedat în minutul 41, atunci când Petrucci s-a înălţat perfect de lângă Zaharia şi a trimis cu capul la colţul lung. Păun a înscris din penalty, în minutul 57, pentru 2-0. Scor final care o trimite pe CFR pe locul 10. Cu toate acestea, „feroviarii” se judecă la TAS pentru cele şase puncte scăzute din clasament de către Comisiile FRF. Într-un clasament paralel, cu 8 puncte, CFR este liderul la zi al Ligii I. FC Voluntari rămâne cu trei puncte în clasament.

31 iulie 2015

Un comentariu To “„Locomotiva” din Gruia este de neoprit! O nouă victorie pentru CFR Cluj”

  1. De acum CFR va fi o sperietoare pentru echipele care se bat la titlu iar arbitrii vor arbitra „corespunzator” . Cat timp CFR avea -6 puncte era totul bine, nu reprezenta un pericol, acum va fi montat Alexandru Tudor sa ia masuri drastice. Altfel, trebuie sa apreciem jocul deschis, fara menajamente al echipei, un fotbal placut. Felicitari lui Dican!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca