Lovitură de teatru! Mutu se însoară din nou! Aleasa e Miss România, o tânără de 20 de ani

Lovitură de teatru! Mutu se însoară din nou! Aleasa e Miss România, o tânără de 20 de ani

Adi Mutu marchează din nou, chiar dacă nu o face pe dreptunghiul verde al gazonului.”Briliantul” și-a găsit marea iubire și vrea să se căsătorească.

S-a cumințit Adi Mutu? E întrebarea pe care și-o pun cunoștințele fostului star, după ce fotbalistul s-a ținut în ultimul timp la distanță de orice scandal și a fost văzut doar în compania unei singure femei. Răspunsul îl dă tot un apropiat al lui Mutu. ”Briliantul” se va căsători din nou, pentru a treia oară.

”Sandra e femeia potrivită pentru el. În numai câteva luni, Adrian a făcut-o după chipul şi asemănarea lui. Puştoaica îl face să se simtă tânăr, e cuminte, este tot timpul la dispoziţia lui, este foarte discretă şi nu îşi doreşte să fie celebră. Da, au planuri de viitor. Copil nu cred că vor avea în viitorul apropiat, dar cu siguranţă se vor căsători. Cununia civilă ar trebui să aiba loc în toamna acestui an, nu ştim exact data. Sunt secretoşi, nu sunt genul de oameni care povestesc tuturor planurile lor”, a declarat un apropiat al fotbalistului pentru Cancan.

Adi Mutu a mai fost căsătorit de două ori, dar de fiecare dată a divorțat. Prima dată a dus-o în fața altarului pe Alexandra Dinu, iar după ce mariajul lor a luat sfârșit a cunoscut-o pe Consuelo, iar cei doi și-au oficializat relația. După câțiva ani, Mutu și Consuelo s-au despărțit, iar fotbalistul a cunoscut-o pe actuala iubită, Sandra Bachici, fotomodel de top.

3 iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca