Măcel pe Arena Națională! Steaua, zdrobită de Rosenborg! Pleacă Rădoi?

Măcel pe Arena Națională! Steaua, zdrobită de Rosenborg! Pleacă Rădoi?

Steaua mai păstrează doar șanse teoretice la calificarea în grupele Europa League, după ce a pierdut cu 0-3, pe teren propriu, în fața lui Rosenborg.

Campioana României s-a jucat cu ocaziile în prima repriză. Chipciu, Hamroun, Filip, Muniru și Tade i-au exasperat pe fanii Stelei, după ce au ratat din poziții mai mult decât ideale.

„Roș-albaștrii” au început furtunos și actul secund. Toșca a fost aproape de golul serii, însă șutul său din lateral dreapta a fost scos in extremis de Hansen, în corner (’59). La reluare, Papp putea deschide scorul, dar lovitura sa de cap a trecut milimetric peste. Cum ocaziile se răzbună, nordicii au dat lovitura în minutul 60, după o minge pierdută de Muniru, la mijlocul terenului. Mikkelsen a înscris pentru 1-0, cu un șut plasat, la colțul lung!

Steaua nu a renunțat la luptă. Chipciu putea să-i readucă în joc pe steliști, însă a șutat în bară din interiorul careului (’64). Cei care au punctat au fost tot jucătorii lui Rosenborg. Helland a făcut 2-0, după un offside nesemnalizat, însă, de tușier (’67). Tade putea reduce din handicap spre finalul partidei, dar a reluat execrabil dintr-o poziție foarte bună (’79).

Exasperați de jocul modest al steliștilor, fanii campioanei i-au scandat din nou demisia lui Mirel Rădoi, care a privit din lojă la neputința elevilor săi. Pentru ca umilința să fie supremă, nordicii au înscris golul al treilea în prelungirile meciului, prin Jensen! Scor final: 0-3!

 

 

20 august 2015

Un comentariu To “Măcel pe Arena Națională! Steaua, zdrobită de Rosenborg! Pleacă Rădoi?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca