Meci nebun în Oltenia! CS U Craiova s-a împiedicat de Poli Timişoara

Meci nebun în Oltenia! CS U Craiova s-a împiedicat de Poli Timişoara

Foto: csuc.ro

CS U Craiova şi Poli Timişoara au remizat în primul meci al etapei a 20-a, scor 1-1, şi play-off-ul pare tot mai departe pentru olteni.

Oltenii au fost aproape de a deschide scorul în minutul 10, dar mingea trimisă de Zlatinski, din lovitură liberă, a trecut puţin pe lângă poarta Politehnicii. În minutul 27, Nuno Rocha şi Scutaru s-au ciocnit la un duel aerian, iar fundaşul timişorean a ajuns la spital. O nouă ocazie mare de gol pentru gazde s-a petrecut în minutul 32, după o nouă lovitură liberă executată impecabil de Zlatinski, dar portarul oaspeţilor a respins în corner cu un reflex de senzaţie.

Timişorenii au deschis scorul din penalty, după un fault al lui Achim la Curtean, Javi Hernandez fiind cel care a îndeplinit formalitatea (’42). Oltenii au egalat în repriza secundă, prin Nuno Rocha, după o pasă ideală a lui Bancu (’57). Bănăţenii au rămas în 10 oameni în minutul 68, când Melinte a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, şi s-au mulţumit să ţină de rezultat. S-a terminat 1-1, rezultat care nu ajută nicio echipă.

Craiova este pe locul şapte, cu 27 de puncte, la egalitate cu ASA Târgu Mureş, în timp ce Poli Timişoara ocupă poziţia a zecea, cu 20 de puncte.

1 decembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca