Meci nebun la Chiajna! Doi eliminaţi, două goluri şi o bară în Concordia – CSMS Iaşi!

Meci nebun la Chiajna! Doi eliminaţi, două goluri şi o bară în Concordia – CSMS Iaşi!

Concordia Chiajna şi CSMS Iaşi s-au încurcat reciproc în lupta pentru evitarea retrogradării! Cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1, la capătul unui meci tensionat.

Ilfovenii au început bine meciul. Garica a obţinut un penalty, transformat fără probleme de Obodo (’13). Mai mult, gazdele s-au văzut în superioritate numerică, după ce Frăsinescu a fost eliminat (’13). Deşi au jucat cu un om în minus, ieşenii au reuşit să egaleze după doar câteva minute. Andrei Cristea a punctat pentru 1-1, cu o lovitură de cap (’18). Moldovenii puteau duce scorul la 2-1, dar Golubovic a ratat incredbil în situaţie de unu la unu cu portarul advers (’22).

Trupa lui Adi Falub a trăit periculos şi în repriza secundă. Milevskyi a văzut direct cartonaşul roşu după ce l-a lovit cu palma pe Mitic (’59). Purece a fost şi el aproape de gol, însă Grahovac a reuşit să devieze în corner (’68). Cristea putea da lovitura pe final de meci, însă mingea reluată de acesta a trecut milimetric alături (’84).

Cel care putea închide meciul a fost Cristescu. Mijlocaşul a expediat o torpilă din afara careului, direct în bara transversală (’90)!

30 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca