Meci nebun la Mediaş! Alibec şi-a luat adio de la Astra cu un gol de poveste

Meci nebun la Mediaş! Alibec şi-a luat adio de la Astra cu un gol de poveste

Astra Giurgiu renaşte precum pasărea Phoenix! Campioana României a învins la Mediaş, scor 1-0, şi s-a apropiat la un singur punct de play-off.

Denis Alibec şi-a luat adio de la echipa lui Şumudică cu un gol de poveste. Atacantul a reuşit să înscrie la singura ocazie notabilă a partidei în minutul 55, cu un şut de senzaţie de la peste 20 de metri.

Gaz Metan a fugit după egalare, însă elevii lui Cristi Pustai nu au reuşit să creeze emoţii în rândul fundaşilor adverşi. În aceste condiţii, giurgiuvenilor nu le-a fost greu să menţină rezultatul de pe tabelă şi ultimele cinci etape rămase de disputat din acest campionat se anunţă incendiare.

În urma victoriei din Ardeal, Astra acumulează 29 de puncte, cu 1 punct mai puţin faţă de CFR Cluj. Gaz Metan Mediaş rămâne cu 37 de puncte, cel puţin până când FRF o va depuncta.

De asemenea, meciul de la Mediaş a fost ultimul din cariera lui Cristi Balaj. Arbitrul a izbucnit în lacrimi atunci când a fost premiat de către organizatori, dar și la finalul partidei.

19 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca