Meci nebun la Mureș! Steaua a făcut instrucție cu ASA. Râpă, aproape de o tragedie

Meci nebun la Mureș! Steaua a făcut instrucție cu ASA. Râpă, aproape de o tragedie

Steaua a făcut spectacol la Târgu Mureș. Vicecampionii au măturat pe jos cu ASA, scor 4-1.

Bawab a deschis scorul în minutul 17, cu un șut la colțul lung din interiorul careului. Ciolacu putea restabili egalitatea, dar a trimis peste din poziție ideală (’34). A venit rândul lui Marica să rateze la poarta adversă. Atacantul putea duce scorul la 2-0, în două rânduri la aceeași fază, dar Mureșan și Stăncioiu s-au opus (’37).

Suporterii au încremenit pe finalul primei reprize, când Cornel Râpă s-a prăbușit pe teren, după ce a fost lovit cu cotul în fața de Ciolacu (’45+1). Fundașul Stelei a fost scos cu targa de pe teren și transportat de urgență la spital. Fotbalistul a scăpat însă ieftin, alegându-se doar cu arcada spartă. Ciolacu a primit direct cartonașul roșu și a fost trimis la cabine de arbitrul partidei.

„Roș-albaștrii” au oferit un adevărat recital de goluri în actul secund. Chipciu a majorat diferența pe tabelă, după ce s-a jucat cu defensiva gazdelor (’49). După doar două minute, Popadiuc a punctat pentru 3-0, cu un șut sub transversală! Mureșenii au fost aproape să marcheze golul de onoare, însă șutul lui Brandan a fost reținut de Niță (’58).

A urmat un nou moment de panică. Mureșan a văzut roșu direct, după ce l-a lovit cu cotul în piept pe Bawab (’64). Iordanianul a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă a putut continua partida. La reluare, Onțel și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, după ce l-a deposedat pe Gorobsov și l-a învins cu sânge rece pe Stăncioiu (’67).

Moment special în memoria lui Ekeng

În minutul 70, jocul a fost oprit preț de câteva secunde în memoria lui Ekeng. Fotbaliștii și spectatorii au aplaudat în picioare, în timp ce pe tabela de marcaj era afișată fotografia mijlocașului camerunez, care a decedat vinerea trecută, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul meciului Dinamo – Viitorul (3-3).

La reluare, Marica a căutat și el să înscrie primul său gol în tricoul Stelei, însă Stăncioiu s-a aflat la post (’78). Cei care au închis tabela au fost ardelenii. Gorobsov a punctat de la punctul cu var și a stabilit scorul final: 1-4!

10 mai 2016

Un comentariu To “Meci nebun la Mureș! Steaua a făcut instrucție cu ASA. Râpă, aproape de o tragedie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca