Meci nebun la Ploiești! Astra, victorie norocoasă pe terenul Petrolului. „Lupii” au ratat două penalty-uri!

Meci nebun la Ploiești! Astra, victorie norocoasă pe terenul Petrolului. „Lupii” au ratat două penalty-uri!

Astra și-a consolidat poziția de lider, după ce a câștigat cu 1-0 pe terenul Petrolului.

Meci frumos pe „Ilie Oană”. Petrolul și Astra au oferit un spectacol veritabil spectatorilor prezenți pe stadion. Prima ocazie a partidei i-a aparținut lui Marinescu, care a șutat înșelător de la 20 de metri, mingea fiind scoasă cu greu de Lung Jr., în corner (‘9). Goalkeeper-ul oaspeților a intervenit miraculos și la lovitura de cap a lui Farina (’10).

A venit rândul Astrei să se joace cu ocaziile. Geraldo a fost aproape de gol în minutul 33, dar Pecanha s-a aflat la post. La reluare, Budescu a tras din prima, mingea a mușcat pământul în fața lui Pecanha, însă portarul gazdelor a reușit să respingă balonul în bară! Cel care a spart gheața a fost Dandea. Mijlocașul a punctat pentru 1-0, cu o lovitură de cap (’35).

Petrolul putea egala după numai trei minute, însă Varga a ratat de la punctul cu var! Gazdele au semnat și ultima ocazie periculoasă a primei părți. Zoubir a pătruns pe stânga, a șutat periculos la colțul scurt, dar și de această dată Lung Jr. a avut o paradă de excepție (’45).

Actul secund a fost la fel de animat. Budescu a dat startul ratărilor, după ce a trimis puțin pe lângă din lovitură liberă (’56). Farina nu a fost nici el mai norocos, după ce a reluat cu capul peste transversală, deși se afla singur la 3 metri (’63)! Mijlocașul ploieștenilor și-a luat revanșa câteva minute mai târziu, când a obținut un penalty după o acțiune personală de toată frumusețea (’68). Marinescu a ratat, însă, de la punctul cu var, trimițând mult pe lângă poarta lui Silviu Lung Jr.!

Giurgiuvenii și-au arătat și ei colții la poarta adversă. Enache (’72) și Junior Morais (’76) puteau risipi emoțiile pentru colegii săi, însă nu l-au putut învinge pe Pecanha din poziții mai mult decât ideale. Nu a contat însă. Astra s-a impus cu 1-0, rezultat care îi permite să se mențină pe primul loc în clasament, cu 20 de puncte. De cealaltă parte, Petrolul rămâne „lanterna roșie” a Ligii I, cu doar un singur punct după 9 etape!

30 august 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca