Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor

Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Rapid Publicat pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21572144/1/dumitru-dragomir.jpg

Mitică Dragomir a analizat situaţia dificilă prin care trece Rapid Bucureşti în actualul sezon. Astfel, directorul sportiv Daniel Niculae trebuie să ia nişte decizii rapide cu privire la banca tehnică şi la conducere.

Dragomir a fost propus preşedinte al clubului din Giuleşti, iar ”Oracolul de la Bălceşti” a declarat că i-ar aduce pe Marius Şumudică şi Robert Niţă pentru a schimba strategia echipei.

De asemenea, fostul şef de la LPF a precizat că ar schimba politica Centrului de Copii şi Juniori şi ar aduce profesionişti în domeniul fotbalului din Franţa.

”Am şi eu o întrebare, dacă nu se supără Robert Niţă că îi iei postul. De ce nu vii preşedinte la Rapid? Pe cuvântul meu dacă nu te-aş pune preşedinte la Rapid, nu exagerez cu ceva. Te-aş pune preşedinte la Rapid, faci o echipă cu Şucu şi Angelescu şi îi spargeţi pe toţi”, a spus Horia Ivanovici, la Fanatik.

”Să te uiţi la mine în paşaport, peste un an fac 80 de ani! Aş face în felul următor, aş schimba tot ce există la Centrul de Copii şi Juniori, aş aduce profesionişti din Franţa. Aş face o selecţie din toată ţara pe banii mei, îi ţin la hotel pe banii mei”, a spus Dragomir.

”Să fie între 14 şi 15 ani, aş face două săptămâni de selecţie. În tribună invit cei mai mari fotbalişti ai ţării, le dau o cafea, o friptură la stadionul Giuleşti. Aş pune la punct Centrul de Copii şi Juniori, aş da tot afară.

Aş face o selecţie de 60 de copii între 12 şi 16 ani, dar cei de 14, 15 ani să bată deja la porţiile primei echipe. La echipa mare l-aş aduce pe nebunul de Şumudică şi pe Niţă, obligatoriu pe amândoi. Le-aş da toată puterea şi dacă nu au rezultate i-aş arunca în gura galeriei.

Şucu a spus: «Pe banii mei am adus spuma rapidiştilor, dacă nici ei nu au rezultate înseamnă că este ceva în neregulă». Robertinho îmi mai dai câte un telefon, iar eu gratis îţi spun ce să faci. Dacă după un an de zile nu baţi tot, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf”, a mai spus Dragomir la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele