„Muller” Astafei duce Petrolul pe podium, după cel mai frumos meci al etapei (VIDEO)

„Muller” Astafei duce Petrolul pe podium, după cel mai frumos meci al etapei (VIDEO)

Petrolul Ploieşti a câştigat cu 1-0 partida cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a 10-a a Ligii I. Singurul gol al meciului a fost marcat de Astafei, pe care Gigi Mulțescu îl compara cu atacantul lui Bayern, Thomas Muller. Petrolul a acumulat 20 de puncte şi a urcat pe locul 3 al clasamentului.

Stilul ofensiv preferat de Gigi Mulţescu şi-a pus amprenta asupra jocului, încă din primele minute. Teixeira l-a pus la grea încercare pe Buchta în minutul 5. A încercat un şut plasat, la colţul lung, dar goal-keeperul ceh a respins, in extremis. În minutul 12, inevitabilul s-a produs. Astafei a speculat o gafă uriaşă din apărarea medieşenilor şi a deschis scorul. La mijlocul reprizei, Astafei a mai reuşit o fază care a ridicat publicul în picioare. A recuperat la mijlocul terenului şi l-a servit pe Patrick N’koyi, dar congolezul a ratat finalizarea.

Trupa lui Mulţescu a început la fel de tare repriza secundă, dar sibienii au ratat cea mai mare ocazie. Ciprian Petre şi-a amintit eurogolul marcat în urmă cu câteva etape, în poarta Viitorului, şi a vrut să repete execuţia. Pecanha a rămas spectator la şutul lui Petre, care a ratat de puţin poarta. Revenit pe teren după o accidentare, Albin a vrut să-şi treacă şi el numele pe lista marcatorilor. Uruguaianul a luat la ţintă bara porţii medieşene în minutul 69. Cu toată că au mai avut câteva ocazii, prahovenii nu au mai reuşit să înscrie.

4 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca