Negoiţă, ieşire nervoasă: „Ne-a arbitrat o echipă de şmecheri! Steaua a vrut o finală cu o formaţie care retrogradează. Nişte oameni mici!”

Negoiţă, ieşire nervoasă: „Ne-a arbitrat o echipă de şmecheri! Steaua a vrut o finală cu o formaţie care retrogradează. Nişte oameni mici!”

Ionuţ Negoiţă a ieşit la atac după meciul cu Chiajna. Patronul lui Dinamo a măturat pe jos cu brigada de arbitri condusă de George Găman.

„Am asistat la o bătaie de joc. Este vorba despre o echipă de şmecheri care ne-au arbitrat astăzi. Nu dai un roşu care s-a văzut din satelit şi ne dai roşu nouă. Eu zic să facem doar echipe finanţate de stat, cum e Chiajna. Era şansa noastră. Am început bine. Cum am dat un gol şi au văzut că putem să revenim, ne-au eliminat un om. Este o bătaie de joc şi o lipsă de respect. Vom face sesizare. Probabil că Steaua îşi dorea să joace cu o echipă care probabil va retrograda. Oameni mici care se bucură de lucruri mici”, a acuzat Negoiţă.

Finanţatorul „câinilor” a continuat cu acuzele. „Sunt foarte curios ce va păţi această brigadă de arbitri, care, clar, au venit cu temă: să nu ne lase să jucăm această finală. Şi este o mare bătaie de joc pentru fotbalul românesc, doar din cauza unei echipe de şmecheri care fac interesele unora. Am văzut o statistică, Chiajna a primit 13 lovituri de la 11 metri. Cine are interes să ajute această echipă nu este neapărat problema mea. Dar, haideţi, să fim echidistanţi. Era vorba despre un trofeu un joc. Bineînţeles, Steaua s-a speriat de noi, că au văzut că suntem aproape de ei şi au zis să joace cu o echipă mică în finală. Am fost bătaia de joc a unei brigăzi de şmecheri”, a răbufnit Negoiţă.

14 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca