Noile transferuri au făcut senzație. Hamroun și Tade, decisivi cu Trencin

Noile transferuri au făcut senzație. Hamroun și Tade, decisivi cu Trencin

Sursa Foto: gsp.ro

Steaua s-a impus în prima manșă a turului secund din Liga Campionilor, în fața slovacilor de la Trencin, cu 2-0, Reușitele echipei lui Rădoi au fost semnate de Stanciu și Hamroun.

Steaua a suferit teribil în prima repriză a meciului de la Zilina, cu Trencin. După cum s-a prezentat echipa lui Rădoi, și cei mai optimiști fani ar fi crezut că tradiția lui „X și 0” va continua. Dar dacă Chipciu a făcut un nou meci prost, a avut cine să-l înlocuiască. În minutul 59, tehnicianul Stelei a decis să-l înlocuiască pe șeptar cu Hamroun, fotbalist adus de la Oțelul. Iar mutarea a fost excepțională.

După doar patru minute, mijlocașul a insistat și a obținut o lovitură liberă de la 25 de metri lateral stânga, pe care Nicușor Stanciu a transformat-o. A profitat de poziționarea proastă a portarului slovac și a înscris primul gol într-un meci oficial din „era Rădoi”. Dar momentul noii achiziții Hamroun avea să se consume doar în minutul 70.

Tade, jucător adus abia de 36 de ore de la Cluj, a deviat excelent cu capul pentru Adi Popa, micuțul mijlocaș a centrat în zona careului mic, iar fostul jucător al Oțelului s-a plasat excelent și a înscris pentru 2-0. Steaua s-a impus cu 2-0 și a făcut un pas uriaș spre calificarea în turul 3 al preliminariilor Champions League.

14 iulie 2015

Un comentariu To “Noile transferuri au făcut senzație. Hamroun și Tade, decisivi cu Trencin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca