O nouă umilinţă! După coşmarul de la Mediaş, Dinamo repetă isprava şi în Moldova

O nouă umilinţă! După coşmarul de la Mediaş, Dinamo repetă isprava şi în Moldova

Dinamo a făcut un nou pas greşit în Liga 1 şi „câinii” tremură serios pentru ultimul loc de play-off, după 1-3 în deplasarea de la CSM Poli Iaşi.

Pe patinoarul moldovean, trupa lui Ioan Andone a deschis scorul în minutul 7, prin Nedelcearu. Fundaşul oaspeţilor a trimis în poartă din 3 metri, profitând de neatenţia fundaşilor ieşeni.

Lazăr putea dubla avantajul bucureştenilor, dar a şutat puţin pe lângă poartă după o pătrundere în careu (’11). Gazdele au restabilit egalitatea după o lovitură de la 11 metri dictată de Sebastian Colţescu, după un duel între Oliva şi Bosoi (’24). Andrei Cristea a transformat fără emoţii lovitura de pedeapsă (’25). Vasile Gheorghe şi-a bătut joc de o ocazie rarisimă în finalul primei reprize (’36). Fotbalistul moldovenilor a scăpat în poziţie ideală în careul „câinilor”, dar a şutat paralel cu poarta apărată de Brănescu.

Nemulţumiţi de rezultatul de pe tabelă, moldovenii au ieşit mult mai determinaţi de la cabine şi au asediat poarta dinamoviştilor. Mai întâi, Creţu a trimis o torpilă milimetric peste (’46), după care Andrei Cristea a scăpat singur cu Brănescu, dar a şutat în goalkeeper (’47).

Dinamo a rămas în 10 oameni după ce Busuladzic a fost eliminat, după ce l-a lovit pe Creţu cu piciorul în piept (’63). Inevitabilul s-a produs în minutul 72, când ieşenii au preluat conducerea pe tabelă. Ştefănescu a reuşit un şut senzaţional de la marginea careului, la care Brănescu a fost simplu spectator. Mai mult, ieşenii au primit un nou penalty în minutul 90, transformat fără emoții de Vasile Gheorghei. S-a terminat 3-1 pentru Poli Iaşi, scor care le dă frisoane fanilor dinamovişti.

Dinamo rămâne cu 32 de puncte şi ultimele 5 etape vor fi infernale pentru formaţia bucureşteană.

18 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca