Ofertă fabuloasă pentru Reghe! Ar putea câştiga 3 milioane de euro pe sezon!

Ofertă fabuloasă pentru Reghe! Ar putea câştiga 3 milioane de euro pe sezon!

Laurenţiu Reghecampf a reuşit din nou minuni pe banca Stelei. Campioana României este neînvinsă de patru etape în Liga I şi are şanse mari să pună mâna pe un nou titlu.

Performanţele tehnicianului nu au trecut neobservate. Antrenorul „roş-albaştrilor” este curtat intens de către egiptenii de la Zamalek, care sunt dispuşi să-i ofere un contract de 3 milioane de euro pe sezon, scriu jurnaliştii de la Gong.bg.

Reghecampf nu poate pleca aşa de uşor de la Steaua. Gigi Becali i-a stabilit o clauză uriaşă de reziliere a contractului: 1 milion de euro! Tehnicianul a mai fost dorit şi în trecut de egipteni, dar la acel moment discuţiile nu s-au concretizat.

Zamalek se situează pe locul secund în Egipt, la 7 puncte în spatele liderului Al Ahly.

17 februarie 2016

Un comentariu To “Ofertă fabuloasă pentru Reghe! Ar putea câştiga 3 milioane de euro pe sezon!”

  1. OFERTA COLABORARE pentru publicare anunțuri online. Se lucrează comod de acasă. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii. Nu este necesară experiență. Asigurăm: Instruire gratuită sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare. Important! Acest proiect vizează și piața americană. Se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Daca doriți mai multe informații, contactați-mă la adresa: aquamymy@yahoo.com cu mesajul “ INFO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca