Orgoliu de campioană! Astra e în sferturile Cupei, după 3-1 cu Luceafărul Oradea

Orgoliu de campioană! Astra e în sferturile Cupei, după 3-1 cu Luceafărul Oradea

Marius Şumudică nu a vrut să păţească asemeni rivalei Steaua, învinsă de divizionara secundă Mioveni, astfel că a trimis în teren mai mulţi titulari, printre care şi vedeta Denis Alibec, contra Luceafărului Oradea.

Chiar şi aşa, giurgiuvenii au avut mult de lucru pentru a obţine calificarea, pe un teren înzăpezit. Alibec a lovit bara transversală în minutul 13, cu un şut superb de la 13 metri, iar Junior Morais a lovit decisiv în minutul 33, cu un şut din interiorul careului.

Gazdele au egalat după un corner, prin Cigan, cu capul (’40), dar campioana României a revenit în avantaj după ce Daniel Niculae a pătruns în careu şi a şutat cu sete de la 14 metri (’68). Socotelile au fost încheiate în minutul 89, după ce mingea centrată de Daniel Niculae în interiorul careului a fost deviată în proprie poartă de Hlinca. Giurgiuvenii reuşesc, astfel, să se califice în sferturile Cupei României, după 3-1 pe terenul divizionarei secunde.

Tot astăzi se vor disputa ultimele două meciuri din optimile competiţiei. Pandurii va încerca să producă surpriza în faţa Viitorului, de la ora 17:30, în timp ce Dinamo e decisă să se revanşeze în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, de la ora 20:30.

15 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca