Pandurii – Viitorul 0-1. Gafă monumentală a lui Lazar!

Pandurii – Viitorul 0-1. Gafă monumentală a lui Lazar!

Viitorul a obținut o victorie surprinzătoare pe terenul celor de la Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0.

Elevii lui Gică Hagi au avut un început de partidă mai bun. Răzvan Marin putea deschide scorul din lovitură liberă, dar Lazar s-a opus cu greu (‘4). Goalkeeper-ul gazdelor a intervenit și la execuția lui Gabi Iancu, tot din lovitură liberă (‘9). Atacantul Viitorului a ratat și în minutul 25, când a trimis peste din interiorul careului, după o acțiune frumoasă a lui Boli.

Replica Pandurilor a venit în minutul 32, când Herea a nimerit bara transversală de la aproximativ 25 de metri. La reluare, Vasiljevic, Buijs și Antal nu au reușit să trimită în plasă o minge centrată în fața porții de Lucian Sânmărtean (’38).

Cel care a dezghețat tabela a fost Dragoș Nedelcu. Fotbalistul oaspeților a expediat o torpilă, de la distanță, execuție care l-a surprins pe Lazar, care a scăpat balonul în poartă, printre picioare (’73).

Gorjenii au căutat golul egalizator, dar apărarea Viitorului a fost de neclintit. În urma succesului cu Pandurii, trupa lui Hagi a urcat pe locul 3, la egalitate de puncte (’17) cu Craiova. Echipa lui Grigoraș se situează pe poziția a șasea, cu 15 puncte.

23 septembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca