Pițurcă e ca și demis de șeici! S-a întors în țară și va negocia preluarea unei echipe de top din Liga 1

Pițurcă e ca și demis de șeici! S-a întors în țară și va negocia preluarea unei echipe de top din Liga 1

Fostul selecționer nu a reușit să-și îndeplinească obiectivul în Arabia Saudită, după ce a ratat calificarea în Liga Campionilor Asiei. Al-Ittihad s-a clasat doar pe locul 4, iar șeicii vor să-l demită pe Victor Pițurcă.

CS U Craiova este pregătită să investească masiv în transferuri din vară, iar în paralel încearcă să-și asigure și serviciile unui antrenor de top. Fostul selecționer al naționalei României, Victor Pițurcă, este dorit în Bănie, iar visul șefilor clubului ar putea deveni realitate în următoarele luni. Pițurcă are probleme serioase la Al Ittihad, unde șeicii ”au uitat” să plătească staff-ul și jucătorii și sunt nemulțumiți că echipa a ratat obiectivul, o clasare pe podium. Astfel, formația lui Victor Pițurcă a ratat calificarea în Liga Campionilor Asiei.

Presa arabă a scris deja că înlocuitorul românului ar putea fi Franciszek Smuda, fostul selecționer al Poloniei, ultima dată la Wisla Cracovia, dar tehnicianul neagă că ar avea probleme. ”Totul e bine la arabi, deocamdată sunt în concediu și nu am de ce să-mi fac griji”, a spus Pițurcă la sosirea în țară. Tehnicianul nu a comentat interesul Craiovei și a evitat să vorbească despre negocierile cu echipa din Bănie, dar a acceptat să comenteze situația de la Steaua. ”Am mai vorbit cu Gigi în perioada asta, ne-am auzit la telefon. Rădoi e o alegere bună la Steaua, am încredere în el și sunt convins că va reuși ca antrenor. M-am bucurat că Steaua a luat campionatul, merita”, a recunoscut Victor Pițurcă.

3 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca