Ploaie de goluri la Giurgiu! Astra, umilită de ASA!

Ploaie de goluri la Giurgiu! Astra, umilită de ASA!

ASA a dat de pământ cu Astra. Vicecampioana României a câştigat cu 5-1 la Giurgiu, după golurile lui Mureşan (‘7), Jazvic (’12, ’40), Axente (’77) şi Manolov (’89).

Ploaie de goluri la Giurgiu. Astra şi ASA au oferit un fotbal de calitate în a doua etapă a Ligii I. Câştig de cauză au avut oaspeţii, care s-au impus cu 5-1. Gabi Mureşan a deschis balul în minutul 7, cu un şut din interiorul careului, printre picioarele lui Silviu Lung Jr. Jazvic a dublat avantajul mureşenilor după numai câteva minute, după o eroare uriaşă a portarului gazdelor, care i-a oferit mingea pe tavă jucătorului croat (’12).

Budescu i-a readus pe giurgiuveni în joc, cu un gol marcat de la peste 25 de metri, profitând şi de gafa lui Stăncioiu, care a scăpat balonul printre mâini (’24). Speranţele elevilor lui Şumudică au fost spulberate însă de acelaşi Jazvic. Aflat la debutul său în tricoul lui ASA, fostul fotbalist al CFR-ului a semnat „dubla” pe finalul reprizei, după o acţiune solitară finalizată cu şut la colţul lung (’40).

Astra nu s-a regăsit nici în actul secund, iar trupa lui Miriuţă a profitat de lentoarea gazdelor. Axente şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu un gol cu latul, la colţul scurt (’77). Cel care a închis tabela a fost Manolov (’89). Bulgarul a reluat sub transversală, din cădere, fără speranţe pentru Silviu Lung Jr.

Graţie victoriei de la Giurgiu, ASA Târgu Mureş a urcat pe primul loc în Liga I, cu 4 puncte după 2 etape.

19 iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca